ZF 24

A doua oară este cu noroc: Noul restaurant Burger King din Bucureşti le aduce polonezilor de la AmRest vânzări record în Europa Centrală şi de Est

Alan Laughlin, Preşedinte Burger King AmRest

Alan Laughlin, Preşedinte Burger King AmRest

Autor: Dragoş Dinu

04.10.2019, 14:59 2496

Noul restaurant Burger King în România, operat de grupul polonez AmRest- prezent pe circa 20 de pieţe din lume şi care operează francizele lanţului american de fast-food din Cehia, Slovacia, Bulgaria şi, de anul acesta, pe piaţa locală, a servit în primele şapte zile în România peste 15.000 de clienţi, fapt care a împins Burger King la vânzări record în regiunea Europei Centrale şi de Est, potrivit reprezentanţilor companiei.

“Am început în forţă deschiderea primului restaurant Burger King în România. Suntem bucuroşi să anunţăm că am înregistrat vânzări record în regiunea Europei Centrale şi de Est, iar cei 45 de colegi din restaurant au servit peste 15.000 de clienţi. Este o mare realizare pentru noi şi un început extraordinar. De asemenea, ne dorim să mergem mai departe cu planurile noastre de expansiune, marcând alte două noi deschideri de restaurante până la sfârşitul acestui an, unul dintre acestea în zona de restaurante a unui mall, iar cel de al doilea într-o zonă centrală din Bucureşti”, a spus Alan Laughlin, preşedintele Burger King AmRest.

Urmează conferinţa Franchise Connection! Vrei sa investeşti într-o franciză? Acum poţi să afli care este oferta de pe piaţă!

AmRest şi Burger King anunţă în continuare recrutări de personal în Capitală, salariul pornind de la 1.750 de lei net 2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurant, în timp ce pentru manageri salariul poate varia între 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut).

Pentru Burger King este a doua încercare în România. Lanţul american de fast-food Burger King, care are aproape 18.000 de restaurante la nivel mondial, a fost iniţial adus pe piaţa locală în 2008, ultimul an de boom economic, de oamenii de afaceri Eli Davidai şi Marius Nasta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO