ZF 24

A inceput vanatoarea de la Balc. De ce au aterizat unii invitati in Ungaria? Drumul e mai bun din Ungaria la Balc

09.01.2010, 12:50 158

Incepand de ieri, invitatii miliardarului Ion Tiriac lavanatoarea de la Balc au inceput sa apara pe aeroportul din Oradea,adusi de avioane private din toate colturile Europei.

30 de inalti oaspeti au ajuns in ultimele ore in Bihor.Vanatoarea va incepe sambata dimineata, cand pe urmele mistretilorvor porni Wolfgang Porsche, tenismenii Boris Becker si GoranIvanisevic ori Printul Dimitrie Sturdza. Vor fi tratati regeste. Inconac le vor fi intinse mese alese, iar cateva cantarete vorconcerta doar pentru urechile lor.

Dintre invitati, Elan Schwarzenberg a fost mai vorbaret, scrieGandul, acesta parand necajit ca nu este zapada si ca va trebui safuga cu cizmele prin noroi dupa vanat. Insa fiindca vremea esplendida, spera sa-si depaseasca recordul de anul trecut laanimale impuscate. Inca din zori gonacii s-au strans la domeniul devanatoare de la Balc, cu caini adusi special din Ungaria.

Ion Tiriac, impreuna cu alti invitati au aterizat cu avionul laDebretin (Debrecen), in Ungaria, considerand ca drumul este si maiscurt si mai bun din Ungaria la Balc decat de la aeroportul Oradeala Balc.

200 de localnici, tocmiti de Ion Tiriac pe post de gonaci,bucatari si personal de serviciu, vor avea grija ca nimanui sa nu-ilipseasca nimic. De prada insuficienta nici nu se pune problema: aufost chiar "importati" mistreti.

La ora 16.00 vanatorii osteniti se vor delecta cu Anna Lesko,care le va oferi un concert privat barbatilor stransi la un pahar,o friptura vanatoreasca si foc mocnit in semineu.

Sursa video: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO