ZF 24

Activele Menarom, scoase la licitatie de lichidator pentru 26 mil. lei

13.08.2007, 11:50 18

Lichidatorul constructorului de echipamente navale Menarom Galati a scos la licitatie activele functionale ale societatii, la un pret de pornire de 26,3 milioane de lei, inclusiv TVA.
Licitatia va avea loc la 20 august, iar activele vor fi scoase la vanzare pe bucati, pretul total de pornire fiind de 22,085 milioane de lei, fara TVA.
Cele mai importante unitati sunt hala de constructii metalice, cu un pret de pornire de 4,78 milioane de lei fara TVA, hala de montaj mecanisme, cu 5,46 milioane de lei fara TVA, atelierul prelucrari mecanice - 2,99 milioane de lei fara TVA si sectia mecano energetic - 2,43 milioane de lei fara TVA.
Aproape 400 de salariati ai Menarom au pichetat, vinerea trecuta, sediul Prefecturii Galati, solicitand acordarea de plati compensatorii pentru cei care urmeaza sa fie disponibilizati pana la 15 august.
Ministrul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Paul Pacuraru, se va intalni maine cu angajatii Menarom, pentru a discuta despre problemele pe care le invoca si pentru a incerca sa-i convinga sa renunte la proteste. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO