ZF 24

Activele MKB Romexterra Bank au crescut in S1 cu 40%, la 484 mil. euro

01.08.2007, 14:46 17

MKB Romexterra Bank a consemnat, in primul semestru, un profit net de 3,8 milioane euro, iar activele au avansat cu 40% fata de rezultatul consemnat in intervalul ianuarie-iunie 2006, la 1,5 miliarde de lei (484 milioane de euro), a anuntat, astazi, institutia de credit.

Profitul net aferent primelor sase luni ale acestui an a fost calculat conform standardelor internationale de raportare financiara (International Financial Reporting Standards - IFRS), se arata intr-un comunicat al MKB Romexterra Bank.

"Rezultatul net a fost influentat de investitiile semnificative in dezvoltarea retelei teritoriale, modificarea structurii organizatorice, recrutarea si pregatirea personalului si procesul de rebranding", se mentioneaza in comunicat.

Potrivit datelor bancii, MKB Romexterra a incheiat primele sase luni ale anului 2006 cu un profit net de 16,026 milioane de lei, indicator calculat conform standardelor romanesti de contabilitate (RAS). mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO