ZF 24

Adaugă un plus de eleganţă şi transformă atmosfera camerei cu ajutorul tablourilor pictate pe pânză

Adaugă un plus de eleganţă şi transformă atmosfera...
06.12.2019, 13:48 457

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.


Sursă foto: https://selectdesign.ro/5-tablouri-pe-panza-spectaculoase/


Schimbă atmosfera locuinţei şi adaugă un plus de prospeţime şi eleganţă cu ajutorul tablourilor pe pânză, care completează şi definitivează încăperea şi îi conferă autenticitate.

„Alegerea piesei de artă potrivite este de multe ori o provocare, având în vedere varietatea infinită de tablouri existente pe piaţă. Cele mai achiziţionate tablouri din portofoliul Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt sunt cele în nuanţe calde: bej, auriu, arămiu, în general culori neutre. Acestea dau căldură spaţiului, pot fi mixate uşor între ele, se potrivesc în aproape orice interior. Practic, vorbim de culori tradiţionale, alegeri cu care nu dai greş”, a spus Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu, care a adus pe piaţa locală cele trei branduri de mobilier de lux Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, aflate sub umbrela Select Design by Diana Şucu.

Chiar dacă nuanţele neutre sunt preferate de marea majoritate a consumatorilor, tabloul care a făcut „ravagii” de când a fost introdus în portofoliul businessului este pictat în nuanţe de turcoaz, verde şi galben şi reprezintă un păun cu o coadă extravagantă.

„Clienţii noştri care cumpără aceste tablouri îşi doresc să creeze o amenajare atemporală, de care să se bucure o viaţă. Bineînţeles că şi tablourile în nuanţe mai îndrăzneţe sunt pe placul clienţilor, iar best sellerul noastru la acest capitol este tabloul Proud Papa (păun pictat manual pe cadru de lemn)”, a spus Diana Şucu.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO