ZF 24

AdePlast a livrat în primele cinci luni 550 de silozuri cu mortare uscate şi mizează pe o creştere cu două cifre a afacerilor

AdePlast a livrat în primele cinci luni 550 de silozuri...

Autor: Roxana Rosu

28.06.2017, 14:01 140

AdePlast a livrat în primele cinci luni ale anului aproape 550 de silozuri cu mortare uscate, către toate zonele ţării, în condiţiile în care piaţa construcţiilor a continuat accelerat profesionalizarea, iar vânzările de mortare uscate la silozul mobil aproape s-au dublat.

“Constructorii au înţeles că se lucrează mai eficient cu mortarele uscate în siloz, că munca la lopată nu mai ţine pasul cu timpurile. Unul dintre argumente este reducerea numărului de oameni de care este nevoie pe şantier, iar noi trecem printr-o criză a mâinii de lucru. Calitatea constantă a produsului este un alt argument. Este interesant că anul acesta, până în prezent, aproape că am reuşit să dublăm numărul silozurilor”, declară Marcel Bărbuţ, proprietar AdePlast.

Compania a investit circa 10 milioane de euro pentru silozuri de acest tip, tot mai multe şantiere din Bucureşti şi Ilfov achiziţionând mortare uscate la siloz, livrări importante fiind şi Cluj, Iaşi, sau Braşov, Sibiu, Maramureş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO