ZF 24

Administratorii de la DreamTeam, sanctionati de CNVM

03.12.2009, 15:37 29

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a sanctionat cuavertisment societatea de administrare DreamTeam din Gruiu, judetulIlfov, si a prelungit perioada de suspendare a activitatii cu inca45 zile, intrucat fondurile proprii ale administratorului au scazutsub nivelul autorizat, de 125.000 euro.

La mijlocul lunii noiembrie, Comisia a suspendat pentru douasaptamani activitatea societatii. De asemenea, administratorul nu arespectat termenul de transmitere a raportarilor aferenteobiectului de activitate pentru luna octombrie si nu maiindeplineste conditiile de autorizare prevazute de legislatia invigoare.

Dreamteam Societate de Administrare a Investitiilor a primit avizulde functionare din partea Comisiei in luna aprilie.Principalulactionar al societatii este Alice Pavel care detine 87,25% dincapitalul social in valoare de 552.000 de lei. Din Consiliul deadministratie fac parte Marius Buturuga, Alice Pavel si RaduMihail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO