Conferinţa "România 100 ani de business"

Adrian Taraş,Transilana: trebuie să preluăm modele din afară. Nu să copiem produse, ci să vedem cum se fac afacer

10 mai 2018 Autor: Mădălina Panaete

Adrian Taraş, managing director al producătorului de fire Transilana din judeţul Braşov, spune că dezvoltarea antrepenoriatului local se poate face prin urmărirea modului în care alte ţări au dezvoltat mediul de business.

„Daca avem idei mai bune, putem dezvolta businessuri, însă trebuie să avem o bază bună. Nu  trebuie să copiem produse din afară, ci să urmărim modul de a face afaceri. E vorba de onestitate şi de seriozitate în business”, a spus managerul în cadrul conferinţei  "România 100 ani de businessCum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem”, de la Braşov, organizată de ZF cu sprijinul Băncii Transilvania şi a companiei de consultanţă şi audit EY.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
produse
, refuz
, modele
, business
, dezvoltare
, brasov
, companie
, manager
, mediu
, director
, piata
, producator
, urmarire
, activitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide