ZF 24

Adriana Matache, director al departamentului de actuariat al Allianz-Ţiriac, preia funcţia de director financiar al asigurătorului

Adriana Matache, director al departamentului de actuariat...

Autor: Anelis Baciu

21.01.2019, 11:14 238

Allianz-Ţiriac, unul dintre cei mai mari asigurători locali, a numit-o pe Adriana Matache, director al departamentului de actuarit, în funcţia de director financiar. Adriana Matache o înlocuieşte pe Liliana Ştefenel care s-a ocupat de finanţele Allianz-Ţiriac în ultimii cinci ani. Ştefenel era şi membru în boardul asigurătorului.

Cu o experienţă de actuar şi auditor financiar de peste 14 ani, Adriana Matache s-a alăturat echipei Allianz-Ţiriac în 2017, în calitate de director al departamentului actuariat financiar.

În trecut, Adriana Matache a coordonat diverse echipe şi proiecte în cadrul Ernst&Young şi PricewaterhouseCoopers şi a condus Serviciul Actuariat şi Analiză de Piaţă - Direcţia Supraveghere şi Control, Sector Asigurări-Reasigurări din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO