ZF 24

Afacerile Allview, de patru ori mai mari, la 30 mil. euro

Afacerile Allview, de patru ori mai mari, la 30 mil. euro

Autor: Adrian Dumitrache, Adrian Seceleanu

23.05.2014, 00:04 355

Producătorul de tablete şi telefoane Visual Fan din Braşov estimează pentru acest an o creştere cu „două cifre“ a afacerilor, de la circa 30 mil. euro în 2013, pe fondul menţinerii cererii de terminale pe piaţa locală, a declarat directorul de operaţiuni al firmei, Dorin Găman. În 2012, afacerile com­paniei au totalizat 7 mil. euro.

„În 2013, vânzările noastre s-au apropiat de 30 milioane de euro şi au depăşit 250.000 de unităţi, tablete şi telefoane. Vân­zările din afară ţării au reprezentat 7-8% din total. Pentru acest an, obiectivul nostru este atingerea unei creşteri cu două cifre a vânzărilor, iar piaţa externă va depăşi 10% din total“, a afirmat Găman, prezent la lansarea unui nou terminal al companiei.

X2 Soul, noul smart­phone lansat de Allview, vârful de gamă al companiei, este fabricat în proporţie de 98% din metal şi sticlă, fiind acoperit pe ambele părţi de un strat subţire de Corning Gorilla Glass, şi are o grosime de 5,55 mm, numărându-se astfel printre cele mai sub­ţiri terminale de pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO