ZF 24

Afacerile Euroweb au crescut cu 23% in S1, la 6 mil. euro

09.09.2008, 12:43 14

Euroweb Romania, unul din furnizorii importanti de servicii telecom de pe piata locala, a inregistrat in S1 afaceri de 6 mil. euro, in crestere cu 23% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in linie cu estimarile facute de companie la inceputul acestui an. Profitul net inregistrat de Euroweb Romania pentru prima jumatate a anului in curs este de 650 000 de euro, cu 110% mai mare decat estimarile companiei.
"Cifrele inregistrate in prima jumatate a anului sunt in concordanta cu strategia de crestere pe care am stabilit-o pentru aceasta perioada", declara Laurentiu Stan, director general al Euroweb Romania. "Pe termen lung, ne-am propus o dezvoltare constanta a afacerii, iar 2008 se dovedeste pana in prezent a fi al patrulea an consecutiv de crestere a indicatorilor financiari. Investitiile importante facute de Euroweb Romania in 2008 in infrastructura proprie, in valoare totala de 2 milioane de euro, vor sustine cu siguranta evolutia ascendenta a companiei, astfel incat este de asteptat ca rezultatele financiare de la finalul anului sa se incadreze in estimarile noastre, sau chiar sa depaseasca aceste valori".

Euroweb Romania estimeaza o cifra de afaceri de 13 milioane de euro pentru intreg anul 2008.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO