ZF 24

Afacerile JYSK România, retailerul scandinav de mobilă şi decoraţiuni, au crescut în 2019 cu 20%, până la 582 milioane de lei. Pe plan local, compania deţine 85 de magazine fizice. În cadrul companiei lucrează 860 de angajaţi

Alex Bratu, country manager al JYSK România şi Bulgaria:

De la materialele din care sunt realizate produsele noastre, până la întregul lanţ logistic, scopul este să devenim din ce în ce mai sustenabili în următorii ani.

Alex Bratu, country manager al JYSK România şi Bulgaria: De la materialele din care sunt realizate produsele noastre, până la întregul lanţ logistic, scopul este să devenim din ce în ce mai sustenabili în următorii ani.

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.06.2020, 16:35 236

JYSK România, parte a retailerului scan­dinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă JYSK, a închis anul trecut cu afaceri de 582 mil. lei (120,2 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul 2018, şi un profit net în valoare de 47,4 mil. lei (peste 9,7 mil. euro), plus 14% comparativ cu anul precedent, potrivit datelor transmise de reprezentanţii com­paniei pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

„Este încă prea devreme să ştim ce se va întâmpla şi cum va evolua situaţia. Un subiect care a ieşit la lumină în perioada aceasta este sustenabilitatea. Aceasta este o provocare pe care ne vom concentra. De la ma­terialele din care sunt realizate pro­du­sele noastre, până la întregul lanţ logistic, scopul este să devenim din ce în ce mai sustenabili în următorii ani“, a spus pentru ZF Alex Bratu, country manager al JYSK România şi Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO