ZF 24

Afacerile RBC, cel mai mare integrator de soluţii IT pentru industria de retail, au crescut cu 5% în 2013

Andrei Bojiţă, directorul general al RBC

Andrei Bojiţă, directorul general al RBC

Autor: Ioana Nita

14.02.2014, 00:06 366
Romanian Business Consult (RBC), cel mai mare integrator de soluţii IT pentru industria de retail şi alimentară de pe plan local, şi-a majorat anul trecut afacerile cu circa 5%, cel mai mare contract câştigat de companie în 2013 fiind un proiect pentru reţeaua de magazine de tip cash & carry Selgros. Afacerile RBC se ridică anual la circa 15 milioane de euro, compania având în total 120 de angajaţi.
 
„Încă nu avem rezultatele finale pentru anul trecut, însă datele preliminare arată că RBC a reuşit să înregistreze o creştere de 5%. Acum trei ani am câştigat un proiect cu Lidl, iar în urmă cu doi ani am semnat un acord cu Profi, care a trecut la soluţia noastră completă, hardware şi software. Iar anul trecut am câştigat un proiect cu Selgros, unde am înlocuit soluţia hardware de front office în toate cele 21 de magazine din reţea“, a declarat pentru ZF Andrei Bojiţă, director general al RBC, partenerul local al companiei germane Wincor-Nixdorf, unul dintre cei mai mari producători de hard­ware şi software pentru industria bancară şi de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO