ZF 24

Agricola Bacau investeste 100.000 de euro in Puiul Antistres

14.04.2010, 12:03 24

Agricola Bacau, cel de-al doilea cel mai mare producator localde carne de pasare, a investit aproximativ 100.000 de euro pentru aintra pe o noua nisa de piata, cu Puiul Antistres, igienizat sicomercializat intr-o tavita in care poate fi gatit.

"Dupa lansarea Puiului Familist, Agrifcola Bacau a identificatnevoia consumatorilor din mediul urban, persoane active, pentrucare timpul liber este extrem de pretios. Astfel, folosind PuiulAntistres de la Agricola Bacau, consumatorii aloca cu 40% mai putintimp pentru gatit, pentru ca produsul elimina efortul pregatiriicarnii si al curatarii vasului in care se gateste. Estimam calansarea noului produs va contribui la cresterea vanzarilorsortimentelor de carcasa de pui ambalata in tavita cu 15%", adeclarat Tatiana Cimpoesu, vicepresedintele Agricola Bacau.

Reprezentantii Agricola Bacau sustin ca au decis sa lanseze acestsortiment, dupa ce in urma unui studiu de piata al companie, 62%din respondenti au declarat ca ar prefera sa nu curete, spele si satranseze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare avasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte agatitului.

In urma acestei lansari, Agricola Bacau, companie cu afaceri deaproape 100 de milioane de euro, si-a propus o crestere avanzarilor de carne de pasare prin intermediul retelelor demagazine din retailul modern la 53% din total vanzari, fata de 42%in 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO