ZF 24

Agricola International Bacau are un nou presedinte

18.01.2009, 17:30 339

Grigore Horoi, 53 de ani, a preluat pozitia de presedinte al Agricola International Bacau dupa ce Gheorghe Antochi, 66 de ani, a devenit deputat in Parlamentul Romaniei in urma alegerilor de la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut si a demisionat din aceasta functie.

Horoi este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii din Alexandru Ioan Cuza din Iasi si detine o diploma in management in cadrul The Open University din Marea Britanie. El lucreaza in cadrul grupului de 17 ani, in ultimii 12 ani ocupand pozitia de vicepresedinte al Agricola Bacau, detinuta in prezent de Tatiana Cimpoiesu, 46 ani, fost director de dezvoltare al companiei.

Agricola International Bacau este cea mai mare companie din cadrul grupului Agricola Bacau, care a rulat in anul 2007 afaceri de 360 de milioane de lei (aproape 108 milioane de euro). Din acest grup mai fac parte si companiile Aicbac (achizitia vacilor de lapte), Suinprod (cu activitati in cresterea porcilor), Conagra (fabrica preparate din carne fierte-afumate), Salbac Dry Salami (fabrica preparate crud-uscate), Europrod (fabrica semipreparate din carne), Agriconstruct (cu activitati in domeniul constructiilor), Comcereal (achizitia de cereale) si Bac Print (cu activitati in tiparire).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO