ZF 24

Agrobusiness. Nizicom Internaţional, companie care intermediază comerţul cu materii prime agricole şi animale vii, construieşte o fermă de taurine în judeţul Tulcea, cu fonduri europene de 5 mil. lei. „Coronavirusul nu ne-a afectat, în două, trei luni facem investiţia.”

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Florentina Niţu

28.04.2020, 18:20 421

Nizicom Internaţional, companie con­­trolată de Constantin Zicu, cu acti­vi­tăţi de intermediere a comerţului cu materii pri­­me agri­co­le, ani­male vii, ma­te­rii prime te­x­tile şi cu bu­nuri semifinite, construieşte o fermă de taurine în localitatea Ceamurlia de Jos, judeţul Tulcea, cu fonduri euro­pe­ne de circa 5 milioane de lei, potrivit da­te­lor publicate pe site-ul Agenţiei pen­tru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

„Coronavirusul nu ne-a afectat, în două, trei luni facem investiţia. Am de­pus proiectul în 2016, a fost aprobat des­tul de greu, dar vom construi o fer­mă de tăuraşi cu o capacitate de 450 de ca­pete. Industria agroalimentară este foar­te importantă, ne dorim să creş­tem pro­ducţia de carne lo­cală şi să livrăm către pro­ce­satori“, a spus Cons­tantin Zicu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO