ZF 24

Agwa Correria anunta Monster Machine World Tour

Agwa Correria anunta Monster Machine World Tour
31.05.2010, 18:54 32

Hip hop-ul intalneste febra braziliana si dansul contemporanintr-un spectacol inedit miercuri, 2 si joi, 3 iunie, ora 19, laSala Izvor a Teatrului Bulandra. 11 dansatori brazilieni, pe douaspectacole ale companiei de dans contemporan Käfig, vor aducepublicului bucurestean o doza de frenezie. Programul se compune dindoua piese de cate 30 de minute: Agwa (apa), coregrafie creata deMourad Merzouki in septembrie 2008 in cadrul Bienalei de dans de laLyon, si Correria, unde se regaseste hip-hop-ul intens si brut aldansatorilor brazilieni. Evenimentul este organizat de InstitutulFrancez din Bucuresti in parteneriat cu Teatrul Bulandra cusustinerea Centrului National al Dansului Bucuresti.

Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) gazduieste inzilele de 11 si 12 iunie concertul MONSTER MACHINE WORLD TOUR -Stefanko Balkano / The Dolomites // Sandu, Sibianu & Friends.Stevhen Koji Baianu (Stefanko), cunoscut si ca Dr. Dolomite, e unimigrant britanic de origine romano-japoneza care creeaza o muzicatiganeasca ferventa, aducand laolalta vechi stiluri japoneze deEnka, elemente subtile de Cumbia, Ska, Punk, muzica balcanica siromaneasca, precum si multe alte stiluri din lume si din galaxie.Stefankoeste fondator si membru de baza al grupului The Dolomites,cu care a participat la festivaluri (SXSW, CMJ, AICHI EXPO) si aavut turnee in America si Japonia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO