ZF 24

Alexandrion Group a lansat oficial în Bucureşti platforma Single Malt Society, dedicată pasionaţilor de whisky

Alexandrion Group a lansat oficial în Bucureşti...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.06.2018, 12:49 271

Alexandrion Group, cel mai mare producător de băuturi spirtoase de pe plan local, a lansat oficial în Bucureşti comunitatea Single Malt Society, platformă dedicată pasionaţilor de single malt din România. Evenimentul de la Bucureşti celor din Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, unde platforma Single Malt Society a fost lansată oficial. Comunitatea Single Malt Society numără în prezent peste 1.700 de membri.

„Am lansat în România, în urmă cu mai puţin de un an, Single Malt Society, pentru că ne-am propus să creăm un spaţiu comun pentru pasionaţii de single malt. Am simţit nevoia să îi aducem la un loc pe toţi aceşti oameni care, deşi au personalităţi şi vieţi atât de diferite, împărtăşesc aprecierea pentru single malt şi, odată cu ea, pasiunea pentru calitatea experienţelor, a produselor şi implicit a vieţii. Comunitatea Single Malt este deschisă tuturor celor care cred în cultivarea bunului gust, chiar dacă până acum nu au avut poate ocazia să savureze un single malt”, a declarat Nawaf Salameh, Chairman Alexandrion Group şi Keeper of the Quaich.

El este singurul român care deţine titulatura de Keeper of the Quaich, distincţie oferită în Scoţia exclusiv celor care demonstrează merite deosebite în creşterea categoriei de single malt. Nawaf Salameh a spus în cadrul evenimentului din Bucureşti că segmentul de whisky single malt a crescut de la 7-8.000 de litri pe an la peste 300.000 de litri anul trecut. La evenimentul de lansare din Bucureşti au partipat şi cei patru ambasadori ai Single Malt Society: Olimpia Melinte, Alina Ceuşan, Adrian Despot şi Petre Fumuru.

Alexandrion Group România este cel mai mare producător local de băuturi spirtoase, având în portofoliu branduri precum Alexandrion, Brâncoveanu, Zolmyr şi SABER Elyzia .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO