ZF 24

Alexandru Lascăr, Stay Fit Gym: Industria de fitness a fost ţinută la perfuzii de către stat prin măsurile luate. În scenariul optimist scăderea va fi de 40% în 2020

ZF 15 minute cu un antreprenor

Alexandru Lascăr, cofondator Stay Fit Gym şi Uncle John:

Erau câteva scenarii în piaţă înainte de 1 iunie. Unul vorbea despre cum lumea o să iasă buluc. Nu a fost aşa. În alt scenariu se spunea că oamenii se vor feri să iasă din casă. Nu a fost nici aşa. De fapt a fost undeva la mijloc.

Alexandru Lascăr, cofondator Stay Fit Gym şi Uncle John: Erau câteva scenarii în piaţă înainte de 1 iunie. Unul vorbea despre cum lumea o să iasă buluc. Nu a fost aşa. În alt scenariu se spunea că oamenii se vor feri să iasă din casă. Nu a fost nici aşa. De fapt a fost undeva la mijloc.

Autor: Cristina Roşca

12.06.2020, 19:25 355

♦ Peste 800.000 de români sunt membri ai unei săli de sport, pe o piaţă evaluată la 250 mil. euro ♦  Piaţa de health & fitness este puternic fragmentată, cu peste 1.100 de jucători care activează în special pe segmentul preţurilor mici şi medii ♦ Stay Fit Gym este al doilea cel mai mare jucător din piaţă, după World Class, conform datelor companiei de cercetare de piaţă A.T. Kearney.

Piaţa de fitness ar putea scădea în acest an cu circa 40% sau chiar mai mult, pandemia de Covid-19 blocând complet industria în cea mai bună perioadă a sa. 

Mai mult, aceste luni de inactivitate îşi vor pune amprenta asupra multor jucători mici care ar putea să nu mai deschidă deloc, crede Alexandru Lascăr, unul dintre fondatorii reţelei de săli de fitness Stay Fit Gym şi ai lanţului de restaurante Uncle John.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO