ZF 24

Alina Chifan, director comercial Egger România: În luna aprilie cererea a scăzut semnificativ din cauza pandemiei. Începând cu luna mai constatăm o redresare a pieţelor

Alina Chifan, director de vânzări al Egger România

Alina Chifan, director de vânzări al Egger România

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.06.2020, 16:55 308

♦ Profitul net al companiei a scăzut cu circa 30% anul trecut, de la 72,9 mil. lei, la 48,2 mil. lei ♦ Egger România a exportat produse în valoare de peste 1,1 mld. lei în 2019.

Alina Chifan, director de vânzări al Egger România, parte a furnizorului austriac de materiale de bază din lemn pentru mobilier şi amenajări interioare, construcţii sau pardoseli, spune că restricţiile de circulaţie impuse în urma pandemiei de COVID-19, în special pe pieţele externe, şi disponibilitatea redusă din partea companiilor de logistică au creat dificultăţi în apro­vi­zionarea şi livrarea produselor Egger către sau din acele zone.

„Efectele crizei generate de noul coronavirus au fost resimţite de com­panie sub forma unei scăderi semni­ficative a cererii în luna aprilie. Acest lucru ne-a determinat să luăm măsuri de ajustare a capacităţii de pro­ducţie. Dar începând cu luna mai con­s­tatăm o redresare a pieţelor şi o evoluţie pozitivă a cererii“, a spus pentru ZF Alina Chifan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO