ZF 24

Alina Grozescu, fondatoarea Max Relax & Wellington, a creat o platformă digitală de wellbeing pentru companii ca răspuns la criza Covid-19. În 2019, compania a ajuns la 35.000 de angajaţi ai companiilor din portofoliu cu activităţile şi programele oferite pentru starea de bine a clienţilor

Alina Grozescu, fondatoarea Max Relax & Wellington, a făcut sport de performanţă şi ulterior a urmat cursurile Facultăţii de Kinetoterapie înainte de a intra în business.

Alina Grozescu, fondatoarea Max Relax & Wellington, a făcut sport de performanţă şi ulterior a urmat cursurile Facultăţii de Kinetoterapie înainte de a intra în business.

Autor: Georgiana Mihalache

29.05.2020, 17:00 764

Starea de bine a angajaţilor trebuie să fie pe lista de priorităţi a companiilor pentru a menţine performant şi eficient personalul, mai ales în această perioadă, când oamenii au lucrat de aca­să, susţine Alina Grozescu, fonda­toa­rea brandului Max Relax & Welling­ton, spe­cializat în pro­grame de wellbeing pentru companii.

Ea a înfiinţat în 2006 Max Re­lax, prima com­pa­nie de ma­saj pe scaun din Ro­mâ­nia care se adre­sează zo­nei cor­porate. Ulte­rior, după o ex­perienţă de peste 13 ani în industria cor­porate well­ness la nivel naţional şi inter­na­ţional, în 2015, a creat brandul Welling­ton, prin care a vrut să adu­că mai aproape con­ceptul de wel­lbeing de companii. „Criza generată de COVID-19, care a restric­ţionat deplasările şi a impus, im­plicit, lucrul de acasă, a reprezentat ca­drul care m-a determinat să accelerez dez­voltarea plat­formei digitale de wellbeing care să ne permită trans­fe­rul în online al acti­vităţilor orga­ni­zate în mod obiş­nuit, on-site. Ba­zân­du-mă pe ex­perienţa do­bân­dită în ultimii 14 ani în do­me­niul wellbein­gu­lui, am creat îm­preună cu echipa o platformă care facilitează accesul angajaţilor la resurse digitale de wellbeing. Digital Wellbeing Platform by Wellington este un proiect la care am aspirat de foarte mult timp“, a spus Alina Grozescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO