ZF 24

Allianz-Ţiriac plăteşte 1 milion de euro clienţilor cu asigurări facultative de locuinţă, afectaţi de furtuna care a avut loc pe 13 iunie în Mehedinţi

Allianz-Ţiriac plăteşte 1 milion de euro clienţilor...

Autor: Roxana Rosu

09.07.2024, 11:22 127

Allianz-Ţiriac plăteşte 1 milion de euro clienţilor cu asigurări de locuinţă, afectaţi de furtuna care a avut loc pe 13 iunie în Mehedinţi, despăgubirile acoperite prin asigurările facultative incluzând, în principal, pagube la acoperişuri, geamuri şi faţade exterioare. 

Compania a soluţionat peste 70% din dosarele de daună deschise. 

„În asigurări, evenimente precum cel din judeţul Mehedinţi sunt momentul adevărului, momentul în care clientul înţelege cu adevărat rolul asigurării şi modul în care noi îl ajutăm“, a declarat Daniela Covăcescu, director de operaţiuni al Allianz-Ţiriac Asigurări.

În această perioadă, firma a suplimentat echipele locale cu 9 experţi dedicaţi pentru zona de constatare, pentru a accelera procesul de evaluare şi soluţionare a daunelor.

De asemenea, în cazul daunelor deschise în baza asigurărilor facultative auto toate constatările au fost efectuate. Allianz-Ţiriac, parte a grupului german Allianz, încheie anual peste 200.000 de asigurări facultative pentru locuinţă.