ZF 24

Americanii s-au batut la propriu pe ofertele speciale din Vinerea Neagra

Americanii s-au batut la propriu pe ofertele speciale din Vinerea Neagra
30.11.2008, 16:03 24

Mai multe persoane s-au luat la bataie in magazinele din SUA in prima zi de cumparaturi a sezonului de Craciun, denumita "Vinerea Neagra", intr-o perioada vazuta de analisti drept cea mai slaba din ultimii ani pentru retaileri, scrie The New York Times.

La un magazin Wal-Mart din Columbus, Ohio, o fata de 19 ani a sarit in spatele unui barbat si a inceput sa-l loveasca atunci cand acesta a incercat sa ia un televizor cu diagonala de 101 cm, fata invocand ca ea l-a vazut prima. "Asta-i televizorul meu", striga Nikki Nicely in timp ce-l lovea pe barbat. Un politist a intervenit insa nu inainte ca fata sa primeasca un cot in ochi.

Charisma Booker, care vana de asemenea ofertele speciale de la televizoare, a spus ca a venit la Wal Mart pentru cumparaturi in fiecare Vineri Neagra din ultimii 10 ani. Ea afirma ca anul acesta sunt mai putini clienti dar mai agresivi. "N-am vazut nicodata asa o bataie. E o nebunie", a spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO