ZF 24

ANAF sustine ca a permis plata salariilor pentru angajatii SNIF

13.08.2007, 20:35 27

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat, astazi, ca a permis plata salariilor pentru angajatii Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF), desi a instituit poprire pe conturile companiei, si nu a existat niciun impediment pentru achitarea drepturilor cuvenite.
"Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili a fost de acord cu plata drepturilor salariale catre angajatii SNIF din conturile bancare care au fost supuse popririi, neexistand nici un impediment in acest sens pana in prezent", se arata intr-un comunicat al ANAF.
Reprezentantii Uniunii Sindicatelor din Imbunatatiri Funciare (USIF), care au pichetat astazi sediul Ministerului Agriculturii, au afirmat ca ANAF a blocat si sursa de salarii, astfel ca angajatii nu isi mai pot primii banii.
ANAF a respins acuzatiile aratand ca, potrivit prevederilor din Codul de procedura fiscala, nu se accepta alte plati din conturile poprite pana la achitarea integrala a obligatiilor fiscale inscrise in adresa de infiintare a popririi, cu exceptia sumelor necesare platii drepturilor salariale. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO