Analiştii băncilor nu văd prea mult loc de creştere pentru acţiunile FP anul acesta

3 apr 2014 Autor: Andrei Chirileasa

Analiştii BCR, BRD şi Raif­feisen, trei dintre cele mai mari bănci lo­ca­le care au şi opera­ţiuni pe bursă, nu văd acţiunile Fondului Proprietatea depă­şind pragul de 0,9 lei/acţiune anul aces­ta, conform celor mai recente rapoarte de analiză publicate.

BCR, BRD şi Raiffeisen au emis la finalul lunii martie rapoarte de analiză pe acţiunile Fondului Proprietatea (sim­bol bursier FP), media ţintelor de preţ ale celor trei bănci fiind de 0,885 lei/acţiune, cu 7,3% peste preţul de ieri de pe bursă, de 0,824 lei/acţiune.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.04.2014

 
Cuvinte cheie:
fondul proprietatea
, crestere
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide