ZF 24

Andra Ciorici-Chelmus, cofondator şi vicepreşedinte UiPath, cumpără 20% din acţiunile Adinish Trading, lant de magazine pentru puericultură, cu locaţii în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, fondat în urmă cu 6 ani de Adina Foldager

Andra Ciorici-Chelmus, cofondator şi vicepreşedinte...

Autor: Roxana Rosu

07.06.2024, 15:40 1200

Andra Ciorici-Chelmus, vicepreşedinte şi cofondator UiPath, achiziţionează un pachet minoritar de 20% din acţiunile firmei Adinish Trading, un lant de magazine pentru puericultură, cu locaţii în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Fondat în urmă cu şase ani, Adinish este un concept store de inspiratie scandinavă

“Această tranzacţie ne va ajuta să putem scala conceptul Adinish mult mai rapid atât în România, cât şi în afara ţării, menţinând modelul propriu de business. În prima fază, ne dorim deschiderea unor showroom-uri în Iaşi şi în Budapesta, iar pe termen lung plănuim o dezvoltare şi mai amplă la nivel internaţional. Andra va contribui cu expertiza sa din IT şi automatizare, dar, desigur, mizăm şi pe input-urile sale în calitate de proaspătă clientă”, a declarat Adina Foldager, fondatoarea concept store-ului.

Andra Ciorici-Chelmus aduce prin această tranzacţie nu doar resurse financiare, ci şi experienţa sa de excepţie în domeniul IT şi al automatizării, cu scopul de  a sustine dezvoltarea brandului inclusiv la nivel international.

Adinish a raportat pentru anul 2023 o cifră de afaceri de 2.5 milioane de euro, înregistrând o creştere de 60% şi urmăreşte o tendinţă similară şi pentru 2024.

 “La Adinish te simţi ca acasă, iar asta se datorează în totalitate Adinei. E genul de fondator care te ajută cu orice ai nevoie şi chiar mai mult, implicarea ei fiind vizibilă pentru toţi cei care au păşit vreodată într-unul din showroom-urile ei. Cred cu tărie că oamenii sunt cei care aduc suflet şi valoare unui brand şi mă bucur că pot contribui la dezvoltarea Adinish”, a spus Andra Ciorici-Chelmus.