ZF 24

Andrei Sulyok, acoperişurile Lindab: Majoritatea clienţilor de acoperişuri au renunţat la întâlnirile faţă în faţă şi jumătate dintre ei au amânat deciziile de achiziţie până se iese din starea de urgenţă

Andrei Sulyok, director general al Lindab România:

Lipsa predictabilităţii acutizează gradul de incertitudine pe care îl observăm în toate domeniile. Lindab continuă investiţiile începute deja. Asigurarea unui cash flow sănătos este una dintre priorităţile companiei în 2020.

Andrei Sulyok, director general al Lindab România: Lipsa predictabilităţii acutizează gradul de incertitudine pe care îl observăm în toate domeniile. Lindab continuă investiţiile începute deja. Asigurarea unui cash flow sănătos este una dintre priorităţile companiei în 2020.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.05.2020, 16:55 227

♦ În România, Lindab are fabrică în localitatea Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, unde deţine de asemenea spaţii de depozitare.

Teama de îmbolnăvire i-a făcut pe mulţi clienţi care intenţionau să cumpere acoperişuri să evite întâlnirile directe cu vânzătorii, fapt care şi-a făcut simţite efectele la nivelul producătorilor.

„Majoritatea clienţilor de acoperişuri au renunţat la întâlnirile faţă în faţă şi aproximativ jumătate dintre aceştia au amânat deciziile de achiziţie până se iese din starea de urgenţă. Din cauza sistării sau a amânării unor şantiere, reprezentanţii de vânzări Lindab au întâmpinat dificultăţi în întocmirea devizelor tehnice, care se realizează după măsurători ale acoperişului”, spune Andrei Sulyok, director general al pro­du­cătorului Lindab România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO