ZF 24

Angajaţii firmei din Craiova de la care a închiriat maşină italianul bolnav de coronavirus au fost puşi în carantină

Angajaţii firmei din Craiova de la care a închiriat...

Autor: Luiza Paraschivu

26.02.2020, 10:59 135

Angajaţii firmei din Craiova de la care a închiriat maşină italianul bolnav de coronavirus sunt în carantină într-un spaţiu special. De asemenea, un medic din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, a informat autorităţile şi va ajunge şi el în carantină.

Reprezentanţii DSP Dolj au declarat, pentru MEDIAFAX, că 2 angajaţi ai firmei din Craiova care au intrat în contact direct cu italianul infectat cu coronavirus au fost duşi într-un spaţiu special amendajat din oraş, în carantină.

Tot acolo va ajunge, miercuri, şi un medic din Rimini, zonă de unde provine şi italianul bolnav.

Surse medicale spun că medicul din Rimini aflat la Craiova a avut contacte cu italianul bolnav şi a anunţat autorităţile despre acest lucru.

189 de persoane care au ajuns în judeţul Dolj, din zone de risc din Italia, în ultimele zile, sunt izolate acasă. De asemenea, 5 persoane sunt în carantină într-un spaţiu din Craiova, unde vor ajunge şi 44 de pasageri care au călătorit în avion alături de italianul infectat pe drumul Bologna –Craiova şi retur.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO