ZF 24

Antonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc călduţ la guvernare

Antonescu: PNL nu poate fi ademenit cu un loc călduţ la...

Autor: Cristian Fierbinţeanu

25.05.2014, 22:33 133

"Indiferent de rezultatul acestor alegeri, îi asigur pe români, pe cei care au votat PNL, că PNL îşi va respecta demnitatea, principiile şi hotărârile, că PNL nu ia mită, că PNL este singurul partid care pe baza principiilor şi în virtutea unor valori, a fost capabil să părăsească o guvernare şi ca atare nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai puţin călduţ la guvernare. Nu vom lăsa România pe mâna baronillor roşii. PNL va fi, aşa cum e consacrat, principala forţă politică în luptă în continuare în toamna acestui an, împotriva pesedizării României", a spus Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că de luni liderii PSD sunt dispuşi să se aşeze la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL, spunând că ar trebui să plătească cei care au jucat la poker soarta Uniunii şi au pierdut la cacealma.

Crin Antonescu declarase, în mai multe rânduri, că dacă PNL obţine sub 20% la europarlamentare va demisiona de la şefia partidului. PNL este creditat cu un scor sub 15% potrivit exit-poll-urilor publicate după euroalegerile de duminică.