ZF 24

Antreprenori din două colţuri diferite de ţară au apelat la fonduri europene pentru a investi în căsuţe pe apă pentru pasionaţii de pescuit, dar şi pentru cei care îşi doresc o cazare inedită în mijlocul naturii

Descoperă România. Destinaţii altfel

Tarifele pentru o noapte de cazare într-un bungalou din Egreta diferă în funcţie de sezon între 250 lei şi 300 de lei.

Tarifele pentru o noapte de cazare într-un bungalou din Egreta diferă în funcţie de sezon între 250 lei şi 300 de lei.

Autor: Miruna Diaconu

29.06.2020, 18:30 1152

Complexul Egreta, din Caraş-Severin, şi Complexul Zaga Zaga, la 20 km de Focşani, oferă turiştilor o cazare inedită pentru cei care practică pescuitul, dar şi pentru cei care vor să se relaxeze departe de agitaţia oraşului.

Complexul Egreta, staţiune lacustră pe Dunăre din Berzasca, judeţul Caraş-Severin, şi Complexul Zaga Zaga, situate în Delta Siretului, pe limita dintre judeţele Vrancea şi Galaţi, oferă turiştilor ocazia de a se caza în căsuţe pe apă, dar şi de a redescoperi zone de mult uitate.

Complexul Egreta te duce cu gândul la Maldive, dar se află în România, judeţul Caraş-Severin, chiar pe malul Dunării la graniţa cu Serbia. Egreta, prima staţiune lacustră din România, este un complex cu 15 căsuţe suspendate pe piloni deasupra Dunării, un lung ponton fiind legătura lor cu malul românesc al fluviului. Complexul se află pe malul Dunării la graniţa cu Serbia şi a fost finanţată prin fonduri de la Uniunea Europeană. Tarifele pentru o noapte de cazare într-un bungalou diferă în funcţie de sezon între 250 lei şi 300 de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO