ZF 24

Antreprenori locali. Elis Pavaje, producător de pavele din Alba, s-a apropiat de 50 mil. euro: Investim 1,5 mil. euro în platforme logistice şi utilaje. Compania are în total patru fabrici de pavele, la care se adaugă una de piatră

Emil Goţa (dreapta), director general al Elis Pavaje:

Piaţa va creşte, deoarece în România mai este foarte mult de lucru pe domeniul în care activăm noi. Suntem cu mulţi ani în urma statelor Europei de Vest.

Emil Goţa (dreapta), director general al Elis Pavaje: Piaţa va creşte, deoarece în România mai este foarte mult de lucru pe domeniul în care activăm noi. Suntem cu mulţi ani în urma statelor Europei de Vest.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.02.2020, 19:55 298

 

 

Producătorul de pavele Elis Pavaje din judeţul Alba, deţinut de familia Goţa, a trecut de 200 de milioane de lei (42 mil. euro) afaceri în 2019, pentru prima dată în istoria companiei.

„Cifra de afaceri a depăşit pentru prima dată 200 de milioane de lei. Procentul de creştere a fost de 21,5% faţă de anul anterior. Anul 2019 a început cu o vreme favorabilă, care ne-a permis o creştere semnificativă a vânzărilor în primele luni. În afară de condiţiile de vreme, ne-a ajutat foarte mult şi piaţa, care este încă în perioada de creştere şi probabil mai are nevoie de câţiva ani pentru a ajunge la maturitate. A fost un an mai aglomerat decât cei anteriori, cu multă presiune din partea clienţilor“, spune Emil Goţa, directorul general al companiei şi unul dintre acţionari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO