ZF 24

Antreprenori locali. Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa: Am fost nevoiţi să luăm decizii rapide şi raţionale în privinţa costurilor, aşa că am sistat investiţiile. Pentru întregul an 2020, compania şi-a bugetat investiţii de aproape 3 mil. lei, faţă de peste 13 mil. lei în 2019 şi peste 20 mil. lei în 2018

Antreprenori locali. Producătorul de materiale de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.06.2020, 18:15 132

Producătorul de lacuri, vopsele şi alte materiale pentru construcţii Daw Benţa, deţinut de antreprenorul Remus Aurel Benţa, a înregistrat un avans uşor al vânzărilor în intervalul martie-mai 2020 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, chiar şi în contextul pandemiei.

„Limitarea deplasărilor şi întreg contextul actual au conturat premisele unei scăderi inevitabile a afacerilor, dar rezultatele lunilor martie, aprilie, mai ne oferă totuşi o pers­pectivă optimistă. Suntem mulţumiţi de evo­luţia vânzărilor şi a cifrei de afaceri, înregistrând o uşoară creştere faţă de perioada similară a anului trecut”, spun reprezentanţii companiei.

Daw Benţa a lucrat la capacitate maximă atât ca producţie, cât şi pe livrare marfă în perioada de pandemie. În măsura în care a fost posibil, angajaţii au lucrat de acasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO