ZF 24

Antreprenori, medici şi autorităţi din trei ţări vin la ZF Regional Health Summit’14

Mihai Marcu, preşedintele MedLife

Mihai Marcu, preşedintele MedLife

Autor: Ioana David

06.05.2014, 00:07 228

Profesor doctor Dorel Săndesc, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, Gheorghe Radu Ţibichi, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Mihai Marcu, preşedintele MedLife, Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni, Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, dar şi medici renumiţi de la spitale din Turcia, Grecia şi România vor participa astăzi la evenimentul ZF Regional Health Summit ’14 care are loc la hotelul Marriott din Capitală.

Accesul pacienţilor la noi terapii, tratamentul în străinătate al românilor, schimbul de informaţii dintre medicii, dezvoltarea sctorului de sănătate din Turcia, Grecia şi România sunt câteva dintre temele abordate de participanţii la ZF Regional Health Summit ’14.

Medici de la spitalele Florence Nightingale, Acibadem, Medipol, reprezentanţi ai centrelor Neolife, dar şi medici de la spitalul Metropolitan Hospital din Grecia vin la ZF Regional Health Summit ’14 pentru a discuta cu specialiştii români şi pentru a oferi o perspectivă despre tratamentul în străinătate.

ZF Regional Health Summit’14 îşi doreste a fi atât un cadru special creat pentru a partaja informaţii între personalul medical şi pacienţi, manageri şi presă, cât şi o vitrină a sistemului medical din România comparativ cu cel din ţările vecine.

Urmăriţi aici transmisiunea în direct a evenimentului ZF Regional Health Summit`14. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO