ZF 24

Antreprenorul Ioan Floria a dezvoltat alături de doi parteneri Bizee.ro, o platformă care oferă servicii financiar-contabile pentru antreprenori

Ioan Floria, cofondator Bizee.ro

Ioan Floria, cofondator Bizee.ro

Autor: Mădălina Dediu Panaete

30.04.2020, 19:00 772

♦ Ioan Floria povesteşte că deschiderea acestei platforme a venit după ce a întâmpinat el însuşi dificultăţi în a găsi astfel de servicii atunci când a început activitatea de producţie.

Ioan Floria, fost CFO al producătorului de mobilă Aramis şi fondator al producătorului de casetoane de arcuri pentru saltele Stonevault, a dezvoltat alături de Vasile Crişan şi Mihai Roşca platforma Bizee.ro, care oferă servicii de contabilitate, resurse umane, salarizare şi analiză financiară. Platforma permite operarea în timp real a activităţii economice şi generarea de rapoarte în timp real către managementul companiei.

„Bizee este o platformă care în acelaşi timp automatizează şi eficientizează costurile societăţii de contabilitate permiţându-i astfel să ofere aceste servicii la costuri semnificativ mai scăzute decât celelalte opţiuni, dar cu acces la acelaşi nivel de calitate ca şi pentru marile companii. Practic, prin eficientizare şi automatizare Bizee funcţionează ca un departament propriu de contabilitate şi analiză, HR şi salarizare pentru clienţii săi“, a spus Ioan Floria, care a condus din funcţiile de deputy CEO şi CFO Aramis Invest, cel mai mare producător şi exportator de mobilă din România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO