ZF 24

Aplicaţia de plată cu mobilul SEQR, integrată în TotalSoft Charisma

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Ioana Nita

25.06.2014, 00:00 564

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de software, a semnat un parteneriat cu Seamless  România pentru integrarea serviciului de plată cu telefonul mobil SEQR în cadrul soluţiei de gestiune destinată comercianţilor - Charisma ERP.

Aplicaţia mobilă SEQR le permite utilizatorilor să plătească direct cu smartphone-ul în magazine tradiţionale şi online, restaurante, precum şi direct din reclame stradale, TV sau online.

„Strategia de diversificare TotalSoft urmăreşte adaptarea soluţiilor Charisma la nevoile pieţei, dar şi oferirea de funcţionalităţi noi clienţilor existenţi. Comerţul electronic modern explodează prin simplitatea plăţilor cu ajutorul dispozitivelor mobile”, a declarat Daniel Ionescu, director de marketing şi vânzări în cadrul TotalSoft. 

Serviciul SEQR este deja activ în cele 27 de magazine Arsis din Bucureşti, reţea parteneră Vodafone şi utilizator al soluţiei Charisma. Aplicaţia poate fi de asemenea folosită în prezent în cadrul mgazinelor EuroGSM, benzinăriile Agip şi reţelele Inmedio, 1 Minute, Relay şi Le Café Inmedio. Pentru moment, doar Garanti Bank permite în România plăţile cu SEQR, însă obiectivul Seamless este să încheie acorduri cu toate băncile de pe piaţa locală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO