ZF 24

Apple Tablet, intre "propaganda capitalista" si "produs revolutionar"

Apple Tablet, intre "propaganda capitalista" si "produs revolutionar"
22.01.2010, 14:11 23

Saptamana viitoare Internetul va vui in jurul lui Steve Jobs sia tabletei Apple ce urmeaza sa fie prezentata cu surle si trambitepe 27 ianuarie. Sa recunoastem, Steve are talentul de a acaparaatentia si de a face o propaganda cum doar marii liderireusesc.

Dupa principiul "scopul scuza mijloacele", publicatii importantede IT au cazut deja la picioarele companiei din Cupertino siinchina zilnic ode gadgetului Apple. Sunt atat de multe opinii sipresupuneri incat nici macar cei dezinteresati nu pot scapa detortura stirilor la minut dedicate evenimentului.

Chiar daca eviti sa dai click, raman titlurile care de fapt spuntotul: Tablet PC-ul Apple se va numi iBook, ba nu - iPad, pardon -iSlate, tableta se va conecta la Internet prin Wi-Fi (wow, cenoutate) sau introducerea textului se va face prin recunoastereascrierii de mana. Absolut nimic nou. Este Apple Tablet un produsrevolutionar sau doar rezultatul propagandei capitaliste? Desprece va aduce (sau poate nu va aduce) noutableta de la Apple cititi intr-o analiza la rece pewww.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO