ZF 24

Ardaf va contesta decizia procurorilor DNA de poprire a conturilor bancare

20.03.2007, 15:17 27

Sucursala Constanta a companiei Ardaf Cluj-Napoca va constesta decizia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de instituire a popririi asupra conturilor bancare ale firmei de asigurari, pana la concurenta sumei de 4,21 milioane de lei.

"Vom inainta instantei o cerere prin care vom contesta decizia procurorilor din cadrul DNA", a declarat astazi directorul general al Ardaf Cluj-Napoca, Daniel Tudor.

El a adaugat ca decizia DNA nu va afecta activitatea companiei. "Ardaf are in conturi circa 80 milioane de lei, suma care elimina orice posibilitate de a nu efectua plati", a spus Tudor.

Fostul director al agentiei Fetesti a Ardaf, Ion Mihai, a fost trimis in judecata de procurori pentru prejudicierea Ministerului Agriculturii cu echivalentul a aproape 1,2 milioane de euro, iar pentru ca acesta nu are bunuri, a fost pusa poprire pe conturile societatii pana la concurenta sumei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO