ZF 24

Art & Craft, un business care vinde suveniruri româneşti, controlat de Mioara Olteanu, a ajuns la afaceri de 36 milioane de lei: Aşteptăm cu interes meciurile de la Bucureşti din Campionatul European

Antreprenori locali

Art & Craft, un business care vinde suveniruri...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.01.2020, 17:50 225

Art & Craft este deţinută de Mioara Olteanu (cu un pachet de 50% din acţiuni), Ion Olteanu şi Emil Roşca, cei din urmă având împreună restul de 50%.

Mioara Olteanu, Ion Olteanu şi Emil Roşca, trei antreprenori români, au făcut afaceri de 36 de milioane de lei în 2019, cu 25% mai mult decât în 2018, din vânzările de suveniruri cu specific românesc, sub umbrela businessului Art & Craft.

„De câţiva ani, strategia companiei este să se extindă pe piaţa produselor cu tematică românească. De aceea, în 2019 am deschis magazinul Art & Craft în Băneasa Mall şi am lărgit reţeaua de distribuţie. De asemenea, am extins portofoliul de produse”, spune Alexandra Ungureanu, manager de comunicare şi PR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO