ZF 24

ASF a decis închiderea procedurii de redresare a Euroins, după restabilirea situaţiei financiare a asigurătorului

ASF a decis închiderea procedurii de redresare a...

Autor: Roxana Rosu

09.03.2017, 15:10 166

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a decis în şedinţa din data de 8 martie închiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan a Euroins România Asigurare-Reasigurare, ca urmare a restabilirii situaţiei financiare a companiei.

”În urma analizei modului de implementare a măsurilor stabilite în plan, a fost constatat faptul că au fost îndeplinite toate cerinţele calitative şi cantitative, societatea procedând la majorarea capitalului social cu suma de 300 milioane lei”, anunţă ASF.

Principalele elemente ale planului de redresare au vizat măsuri de capitalizare, revizuirea programului de reasigurare şi o serie de măsuri operaţionale constând în schimbarea auditorului financiar, revizuirea politicilor/procedurilor interne, inventarierea trimestrială a dosarelor de daună, auditarea sistemului informatic, precum şi elemente de natură să conducă la restabilirea situaţiei financiare a societăţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO