ZF 24

Atenţie călători: Metrorex anunţă că săptămâna viitoare au loc lucrări la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Intrarea se va face prin zona de acces A

Atenţie călători: Metrorex anunţă că săptămâna...

Autor: Andreea Tobias

23.09.2021, 14:54 76

Metrorex anunţă că săptămâna viitoare au loc lucrări la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Călătorii sunt rugaţi să intre în staţia de metrou Piaţa Unirii 1 prin accesul A.

Metrorex informează că, în perioada 27 septembrie 3 octombrie, inclusiv în zilele de weekend, la accesul B al staţiei de metrou Piaţa Unirii 1 (situat la intersecţia Splaiul Independenţei cu Bd. Dimitrie Cantemir – Hotel Horoscop) se vor desfăşura lucrări specifice de decopertare a plafonului fals din staţie.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare.

Călătorii sunt rugaţi să acceseze staţia de metrou Piaţa Unirii 1 prin accesul A al staţiei sau prin celelalte intrări disponibile ale staţiei de metrou Piaţa Unirii 2.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO