ZF 24

Au inceput inscrierile pentru MBA-ul de retail bancar

Au inceput inscierile pentru MBA-ul de retail bancar
15.07.2009, 15:05 41

UniCredit Group si Alma Mater Graduate School de la Universitatea din Bologna au inceput inscrierile pentru a doua editie a programului de MBA de retail bancar, care are ca scop formarea liderilor din industria financiara si retail.

Anul trecut, 22 de studenti din Austria, Bulgaria, Ungaria, Indonezia, Italia, Mexic, Polonia, Romania, Rusia, Serbia si Ucraina au urmat cursurile MBA-ului.
Candidatii vizati trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 25 si 32 ani, sa fie absolventi ai unei institutii de invatamant superior, sa aiba experienta de lucru intr-o companie intre trei si cinci, nu neaparat in domeniul retail, si sa cunoasca limba engleza.

Cursurile incep in octombrie 2009 si acopera domenii din finante si economie, management general, management in retail si servicii. Acestea vor fi completate de un stagiu de practica de trei luni in cadrul Diviziei Retail a UniCredit din una dintre tarile in care grupul este prezent.

Inscrierile se pot face pana pe 15 august. Taxa se ridica la 25.000 de euro. Un numar de 20 de burse vor fi oferite celor mai buni dintre candidatii selectati, acestea avand valori cuprinse intre 10.000 si 25.000 euro. Candidatilor li se va facilita si accesul la imprumuturi de pana la 35.000 euro, acoperind costurile totale pentru programul de master si o suma de 10.000 euro pentru cheltuielile personale efectuate pe parcursul anului academic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO