ZF 24

AVAS a prelungit cu 30 de zile oferta de privatizare a Electroputere Craiova

18.09.2007, 15:19 11

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a prelungit cu 30 de zile valabilitatea ofertei de privatizare a companiei Electroputere Craiova, care expira marti, contractul cu firma saudita Al Arrab urmand sa fie incheiat pana vineri, informeaza Mediafax

Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat saptamana trecuta ca pana vineri va fi semnat contractul de privatizare cu firma Al Arrab.

In luna iunie, AVAS a selectat oferta Al Arrab pentru privatizarea uzinei de la Craiova. Valoarea totala a tranzactiei, care include plata actiunilor, preluarea datoriilor, investitii si capital de lucru, depaseste cu putin 120 de milioane euro, au declarat, in iulie, agentiei MEDIAFAX, surse oficiale.

Compania Al Arrab va plati statului 2,3 milioane euro pentru pachetul de 62,82% din actiunile Electroputere, va asigura un capital de lucru de 37 milioane euro si va realiza investitii de aproximativ 20 milioane euro. Totodata, firma va prelua si datoriile Electroputere, evaluate la 60,5 - 61 milioane euro.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO