ZF 24

AVAS va negocia privatizarea Electroputere cu trei companii

27.05.2007, 12:56 16

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a respins documentele depuse de doi ofertanti pentru privatizarea Electroputere, astfel ca va continua negocierile cu cele trei firme ramase, A5 Invest SRL Caransebes, Grup Ferovior Roman SA si Al Arrab Contracting Company Limited Arabia Saudita.
Dupa analizarea documentelor de participare au fost eliminati doi ofertanti, respectiv SC Vienna International Holding SRL Bucuresti si Peeker Atomic Energy System Inc. Colorado, a anuntat astazi AVAS.
"Comisia de negociere a hotarat eliminarea deoarece documentele de participare nu au indeplinit conditiile legale si cele din Dosarul de prezentare achizitionat", se arata intr-un comunicat al institutiei.
Pana la sfarsitul lunii mai, comisia de privatizare a companiei va desfasura negocieri in paralel cu cei trei ofertanti, pentru imbunatatirea ofertelor financiare si tehnice depuse, urmand ca ofertele finale, imbunatatite si irevocabile sa fie prezentate in jurul datei de 5 iunie.
Ulterior, comisia va aplica grila de punctaj prevazuta in dosarul de prezentare pentru a stabili ofertantul castigator cu care se va negocia contractul de vanzare-cumparare de actiuni, se mentioneaza in comunicat. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO