ZF 24

Bahaian cere sa fie eliberat si reclama presiunea mediatica in cazul sau

22.01.2010, 13:48 43

Sergiu Bahaian a cerut, vineri, instantei Curtii de ApelBucuresti sa fie cercetat in libertate si a sustinut ca nu arenicio legatura cu omorurile pe care "Parchetul i l-ea pus incarca", reclamand presiunea mediatica care se face in cazul sau,informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, vineri, contestatia luiSergiu Bahaian si a lui Edward Marculescu, Mihai Dascalete siGheorghe Teleaga fata de decizia Tribunalului Ialomita de arestarepreventiva a lor pentru inselaciune si constituire a unui grupinfractional organizat. Instanta urmeaza sa decida daca cei patruvor fi cercetati in libertate sau raman in arest.

Sergiu Bahaian a sustinut in fata instantei ca este nevinovat sica exista un atac mediatic impotriva sa, aratand ca nu are niciolegatura cu omorurile care i se imputa.

"Nu sunt vinovat de ceea ce onoratul Parchet imi pune in carca",a spus Bahaian.

Avocatul lui Sergiu Bahaian a sustinut ca nu a apucat sastudieze intreg dosarul, intrucat are 32 de volume, insa dinpunctul sau de vedere nu exista probe pentru ca acesta sa fiearestat preventiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO