ZF 24

Băncile nu deschid sucursalele luni. Dacă aveţi treabă la bancă trebuie să mergeţi de astăzi

Băncile nu deschid sucursalele luni. Dacă aveţi...

Autor: Liviu Popescu

10.04.2015, 00:00 340

Băncile nu vor lucra cu publicul pe 13 aprilie, excepţie făcând unităţile din hipermarketuri şi malluri. De exemplu, unităţile BCR şi CEC Bank, care au împreună circa 1.500 de agenţii, vor fi închise pe 13 aprilie, pentru ca ulterior să revină la programul normal.

„Deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24”, potrivit reprezentanţilor BCR. Banca are o reţea teritorială de aproape 2.000 de bancomate şi circa 13.500 de POS-uri. Şi serviciul de Call Center al CEC Bank va fi disponibil non-stop.

Unităţile Raiffeisen Bank din hipermakerturi şi malluri vor avea orarul între curpins între orele 9 şi 18. Reţelele de bancomate şi POS-uri vor fi disponibile nonstop în această perioadă, la fel şi serviciile de internet banking sau liniile de urgenţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO