ZF 24

BCR se va muta într-o nouă clădire de birouri lângă Podul Basarab

BCR se va muta într-o nouă clădire de birouri lângă...

Autor: Bogdan Alecu

13.04.2016, 10:10 37620

Banca Comercială Română (BCR) a finalizat negocierile şi a semnat, la începutul lunii aprilie 2016,un contract de închiriere cudezvoltatorul imobiliarForte Partners, pentru consolidarea unei părţi din sediul central în clădirea THE BRIDGE, cel mai nou business park, situat în zona Grozăveşti-Orhideea. Potrivit unor date din piaţă, Banca a închiriat aproape 20.000 de mp din clădirea de 36.000 mp.

Cum arată vila lui Leonardo DiCaprio din Palm Springs care poate fi închiriată cu 4.500 $ pe noapte? Galerie Foto

Aproximativ 2.000 de angajaţi ai băncii urmează să se mute în noua clădire. 

Brokerul tranzacţiei a fost Horaţiu Florescu de la Knight Frank.

În urma acestei analize, conducerea Băncii Comerciale Române a decis să consolideze funcţiile centrale (bancă şi subsidiare) în două clădiri, ceea ce înseamnă că o parte îşi va desfăşura activitatea în clădirea Bucharest Financial Plaza (BFP) din Calea Victoriei, în timp ce o altă parte se va reloca în clădirea The Bridge.

„Noile spaţii şi facilităţile puse la dispoziţie au rolul de a conecta angajaţii şi de a încuraja o cultură a comunicării şi schimbului de experienţă. Partenerii şi clienţii BCR vor descoperi o nouă imagine a băncii atunci când ne vor vizita. Intenţionăm să implementăm un nou mod de lucru pe baza unor standarde moderne ale clădirilor de birouri”,  a declarat Adriana Jankovicova, CFO al BCR.

Termenul estimat de finalizare a clădirii THE BRIDGE este septembrie  2017. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO