ZF 24

Becali intră din nou în politică. "Vând tot ce am şi finanţez un partid!"

Becali intră din nou în politică. "Vând tot ce am şi...

Autor: Pro Sport

09.02.2017, 08:16 9972

Gigi Becali este decis să se implice din nou în politică şi spune că îşi va vinde toate afaceriele pentru a putea finanţa un nou partid. Becali, care a mai condus în trecut un partid politic, PNG (Partidul Noua Generaţie) spune că a luat decizia nemulţumit de modul în care PSD conduce ţara după câştigarea alegerilor şi are un mesaj dur pentru Liviu Dragnea.

Becali este convins că partidul său va intra în parlament la următoarele alegeri şi spune că orice "bun patriot" e binevenit în noua organizaţie.

"Acum mă retrag din toate afacerile, vând tot, eu nu candidez, finanţez un partid de oameni patrioţi, iar oamenii aceia, oameni cu studii sperioare, profesori universitari, academicieni vor fi numai în conducerea partidului. Membrii partidului pot fi din orice clasă socială.  Partidul nu ştiu exact cum se va numi pentru că denumirea o vor pune acei oameni care vor conduce partidul. Eu voi fi un fel de antreprenor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO