ZF 24

Berceanu: Bugetul pierde 400 mil. lei pe an din cauza celor ca George Copos care nu platesc rovinieta

Berceanu: Bugetul pierde 400 mil. euro pe an din cauza celor care nu platesc rovinieta. Copos este unul dintre ei
05.08.2009, 14:24 25

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat miercuri ca bugetul inregistreaza anual pierderi de circa 400 de milioane de lei din cauza soferilor si a transportatorilor care nu isi platesc rovinieta, el mentionandu-l in acest sens pe George Copos, care ar fi circulat fara rovinieta, scrie Mediafax.

Potrivit ministrului, exista o problema in ceea ce priveste controalele pentru roviniete facute de Politie, ARR si alte institutii abilitate, in sensul ca in momentul in care se fac asemenea controale soferii de tir se anunta intre ei, trag camioanele pe dreapta si le inchid, dupa care stau si fumeaza pe marginea drumului, razand de cei care fac inspectiile si spunand ca nu sunt camioanele lor.

Mai mult, Berceanu a tinut sa il dea ca exemplu negativ in acest sens pe omul de afaceri George Copos: “Daca domnul Copos, care avea un BMW seria 7, nu avea rovinieta, care mi-a spus de vreo zece ori «Domne, cand faci domne autostrazile»...”. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO