ZF 24

BitDefender a închiriat 2.300 mp în clădirea United Business Center 1 din ansamblul Palas Iaşi

BitDefender a închiriat 2.300 mp în clădirea United...

Autor: Bogdan Alecu

19.10.2016, 13:27 1189

Compania Iulius a încheiat un parteneriat cu Bitdefender, prin care furnizorul de soluţii de securitate cibernetică a închiriat 2.300 mp în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul Palas Iaşi.

UBC 1 are o suprafaţă de 7.400 mp, dispuşi pe cinci niveluri, şi un grad de închiriere de 100%. Totodată, clădirea este certificată LEED Gold, conform standardului internaţional LEED for Existing Buildings: Operations and Maintenance, din partea U.S. Green Building Council.

UBC Palas este principalul centru de afaceri al Iaşului, aici având sedii 5o de companii, majoritatea multinaţionale din domeniul IT & Outsourcing. Cele peste 5.000 de persoane care lucrează în cele şase clădiri UBC beneficiază de acces facil la o varietate de servicii în interiorul ansamblului Palas, precum parcare subterană, spaţii de recreere, parc şi discounturi la food court, restaurante, cafenele şi magazine, în baza programului „Card Partener”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO