ZF 24

Blackphone a ajuns oficial şi în România

Blackphone a ajuns oficial şi în România

Autor: Cătălin Niţu

19.01.2015, 21:19 1090

Blackphone, deja celebrul smartphone cu funcţii avansate pentru confidenţialitate şi securitatea datelor personale, a ajuns astăzi şi în România. Conform comunicatului oficial de presă, acesta este adresat celor care doresc confidenţialitate sporită, exemple de persoane potrivite pentru un astfel de telefon fiind autorităţi, oameni de afaceri sau simpli utilizatori care au nevoie de securitate mai avansată. Pe lângă software-ul dedicat diverselor funcţii pentru transfer de date şi de informaţii private, Blackphone promite şi o mai bună securitate a conexiunilor wireless şi control asupra datelor stocate de la distanţă.

Hardware-ul integrat în Blackphone nu este motivul pentru cumperi un astfel de terminal. Vorbim despre un display IPS de 4,7”, cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), care are la bază procesorul quad-code NVIDIA Tegra 4i, tactat la 2 GHz. De asemenea, a fost integrat un modul de 1 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare intern, cât şi un lăcaş pentru carduri microSD. Camerele foto de 8, respectiv 5 megapixeli sunt deja standard şi pe telefoane de medie, iar din punct de vedere al dimensiunilor şi greutăţii, acesta este competitiv cu alte produse din aceeaşi gamă (69 x 141 x 9 mm, 119 grame).

 

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO